Groothandel Kalijn - Natuurproducten en massage artikelen
Vliesmasker 10 stuks
Vliesmasker 10 stuks

Basisch vliesmasker 10 stuks

Artikelnummer

O11029 

 

Basisch vliesmasker

Huiddun vliesmasker waarmee u een basisch masker voor het gezicht, de hals en het décolleté kan maken door gebruik te maken van het basisch badzout MeineBase. Het vliesmasker kan bijvoorbeeld tijdens een basisch ligbad gebruikt worden. Gedurende deze tijd worden gezicht, hals en décolleté warm en droog afgedekt.

Gebruik:
Op 30-40 ml warm water voegt men een mespunt MeineBase toe en maakt zich zo een loog met een pH waarde van circa 8,5. In dit loogwater legt men een vliesmasker. Als dit door en door vochtig is, neemt men het eruit en drukt het uit tot het vliesmasker niet meer druipt. Vervolgens wordt dit vochtige masker voor ongeveer 20 minuten op de gereinigde huid aangebracht.

Het vliesmasker kan bijvoorbeeld tijdens een basisch ligbad gebruikt worden. Gedurende deze tijd worden gezicht, hals en décolleté warm en droog afgedekt.
De alkaliteit van dit basische masker leidt tot een uitscheiding van zuren en schadelijke stoffen via de talg- en zweetklieren en zorgt daardoor voor een aangename zelfvetting en regeneratie van de huid.

Verpakt per 10 stuks

Laatst bekeken producten
 
 
 
 
 
 
 

Beste klant

Deze webshop is voor detailhandel en doorverkoop.
Bestel je als particulier, dan verwijzen wij jou graag door via volgende link - www.kalijn.be