Groothandel Kalijn - Natuurproducten en massage artikelen
Zoutlamp 3,9 kg

zuivert de kamers

Artikelnummer

ESO146/3 

Voorraad : 1

Himalaya zoutlamp

Himalaya zoutlampen worden gemaakt uit natuurlijk gekristallisseerde zoutsteen. Ze kunnen door de warmte van de lamp een evenwichtige ionenverhouding leveren. Dit creëert een natuurlijk en stimulerend klimaat. Je kan het vergelijken met de bergen, watervallen en de zee.
Dit alles heeft een positief effect op onze gezondheid en ons algemeen welzijn.

Een himalaya zoutlamp werkt rustgevend en ontspannend. Ze zuivert de lucht in de kamer, die door elektrische apparatuur zoals computers en televisie belast wordt. Tegelijkertijd heeft de lamp een goede werking in vochtige ruimtes. Geeft ook rust aan kinderen tijdens de nacht.

Overtuig uzelf van de harmonische trillingen van de zoutkristal lamp. Deze lamp wordt geleverd op een houten sokkel. Elke zoutsteenlamp is uniek. Soms licht van kleur of oranje. Kortom, een aangename verlichting voor woonkamer en slaapkamer.

Noot: wanneer u merkt dat er water onder de lamp staat, geen paniek. Dit betekent dat de ruimte heel vochtig is en de lamp het vocht niet meer kan opnemen. Ook wanneer het zout zich vastzet op de sokkel, heeft dit te maken met een vochtige ruimte.

Bevat: zoutlamp, houten voet, lampje van 15 Watt, netsnoer met aan/uit schakelaar

Laatst bekeken producten
 
 
 
 
 
 
 

Beste klant

Deze webshop is voor detailhandel en doorverkoop.
Bestel je als particulier, dan verwijzen wij jou graag door via volgende link - www.kalijn.be