kinder oorkaarsen eucalyptus
Eucalyptus kinder oorkaars 10 stuks
Ingrediënten: bijenwas, katoen, minerale was, natuurlijke etherische olie, propolis, natuurlijke voedingskleurstoffen

Artikelnummer

KI10-EUC

Voorraad : 3

 
Op verlanglijst
Oorkaarsen worden al sinds honderden jaren gebruikt. Zij zorgen op natuurlijke wijze voor een weldoende ontspanning. Tijdens de oorkaarsenbehandeling produceert de oorkaars (aan de ingang van het gehoorkanaal) een zacht warmte- en vacuümeffect.

Naturhelix oorkaarsen voor kinderen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: de diameter is kleiner en de lengte is korter. Daardoor branden ze sneller. De duur van een behandeling voor kinderen is 8 tot 10 minuten per oor, wat veel aangenamer is voor hen.

Ingrediënten: bijenwas, katoen, minerale was (farmaceutische kwaliteit), natuurlijke etherische olie (in geurkaarsen), propolis (in propolis geurkaars), natuurlijke voedingskleurstoffen

Alvorens met de behandeling te starten lees eerst aandachtig de bijgevoegde instructies. Om brand te vermijden, houdt u aan de algemene brandveiligheidsvoorschriften.
Oorkaarsen voor kinderen zijn geen speelgoed!! De oorkaarsenbehandeling voor kinderen moet door een volwassene uitgevoerd worden!


Gaasfilter: Naturhelix kinder oorkaarsen zijn aan de onderkant voorzien van een meerlagige gaasfilter. Dit gaasfilter beschermt het kind tegen verbranding en tegen gesmolten was. Bovendien zorgt de gaasfilter tijdens de behandeling voor een aangenamer contact tussen de huid en de kaars.

Beschermende schijf: elke verpakking van de Naturhelix oorkaarsen bevat een beschermende schijf. Die voorkomt dat as valt en overmatige warmte wordt gegenereerd op de huid van de ontvanger of behandelaar.

De oorkaarsen voor kinderen brengen kinderen tot rust, helpen de dagelijkse stress verminderen en zorgen voor ontspanning / spanningsverlichting. De oorkaarsen stimuleren de anders onbereikbare acupunctuurpunten in het gehoorkanaal.


Bijzondere voorzichtigheid vereist tijdens de toepassing!!!
Gebruik nooit een oorkaarsentherapie bij kinderen jonger dan drie jaar.
Zorg ervoor dat de kinderen rustig en vooral stil blijven liggen.
Geef nooit een oorkaarsenbehandeling aan kinderen die bang zijn van oorkaarsen.
Laat nooit aanstekers en lucifers onbewaakt achter rond kinderen.
Laat kinderen nooit onbewaakt achter tijdens de oorkaarsentherapie.
Laat nooit brandende oorkaarsen onbewaakt achter bij kinderen. Laat nooit aanstekers, vuurhoutjes en verbrandingsresten liggen, ook niet na de oorkaarsenbehandeling.
Bij kinderen met een trommelvliesbuisje, oordrainage, gehoorimplantaten, geperforeerd trommelvlies, oorontsteking en epilepsie: raadpleeg eerst uw behandelende arts! Eventueel kan in sommige van deze gevallen de kaars achter de oorlel geplaatst worden.


Opgelet: een oorkaarsenbehandeling voor kinderen wordt uitgevoerd op eigen risico en verantwoordelijkheid en met ouderlijke toestemming en aansprakelijkheid. Een oorkaarsenbehandeling is een aanvullende therapie en kan geen vervanging zijn voor professioneel medisch advies. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg uw arts. Volg aandachtig de aanwijzingen voor een veilige behandeling. Alle informatie over de toepassingen en effecten van de lichaamskaars zijn gebaseerd op ervaringen. Wij kunnen geen resultaten of documenten weergeven op basis van officieel medisch onderzoek. Neem dus vooral in acht dat onze informatiebrochure niet als medisch advies kan beschouwd worden.

Bewaar op een koele, droge plaats, weg van direct zonlicht.
Bewaar de oorkaarsen, aanstekers en lucifers achter slot, weg van kinderen. 

Inhoud: 5 x 2 oorkaarsen voor kinderen in geur eucalyptus